Al sinds 1991 biedt het Nederlandse merk LaSalle een collectie luxe essentials waar je van gaat houden en die je keer op keer blijft dragen. Zorgvuldig geselecteerde natuurlijke stoffen en garens zorgen voor een hoge kwaliteit voor een redelijke prijs.

Met trots kunnen we zeggen dat de LaSalle collectie bijna uitsluitend ‘Made in Europe’ is. Zij werken zeer nauw samen met de leveranciers, die zeer bekwaam zijn met ambachtelijke traditie en technologie. Zij bezoeken de producenten vaak en hebben een sterke persoonlijke band met ze.

Er wordt bewust gekozen voor natuurlijke stoffen en garens die op milieuvriendelijke wijze zijn geproduceerd. Door zich te committeren aan het gebruik van Lyocell® wordt schone lucht, schoon water en een gezond milieu ondersteund. Daarnaast wordt groene reiniging gestimuleerd door te werken aan het elimineren van de conventionele stomerij ten gunste van hand- en machinewas in koud water. De LaSalle missie is om tegen 2025 70% van hun kleding te hebben gemaakt van stoffen en garens die vriendelijk zijn voor het milieu.

"We create high quality, timeless garments"

Voor meer informatie bekijk de LaSalle website:

www.lasalle-fashion.com/web/