Het breiwerk van Irelands Eye is geïnspireerd op het winderige landschap van Ireland's Eye - een klein eiland voor de kust van Dublin in Ierland. Het artiekel is 100% iers, zowel de wol als het breiwerk. Een wollen trui van IrelandsEye moet een schild zijn tegen de elementen en een beschutting zijn tegen het alledaagse. Het moet uiterst comfortabel en onvergetelijk mooi zijn: een perfecte mix van stijl en functie. Het verhaal, de visie en de missie blijven hetzelfde: behagelijke warmte, een gevoel van verbondenheid en de vrijheid om er op uit te gaan.

In een wereld die steeds uniformer lijkt te worden, zijn we ervan overtuigd dat mensen iets bijzonders willen, iets onuitwisbaars. De traditie van Ierse breigoederen is opgebouwd rond individuele breiers en kleine huisnijverheid: in veel gevallen vrij letterlijk. Al 3 generaties van dezelfde familie en een groep toegewijde en getalenteerde medewerkers vormen de kern van het bedrijf. Hoewel het enorm is gegroeid, zijn ze in de loop der jaren niet ver van dat model afgeweken. Je kunt het zien aan de handafwerking van elk kledingstuk dat gemaakt wordt en daarbij: 100% Made in Ireland.

"At IrelandsEye Knitwear, we produce considered pieces using all-natural yarns, adding fresh colours and twists to our designs for every new collection."

Voor meer informatie bekijk de Irelands Eye website

irelandseyeknitwear.com/